Studiedag met Dr. Ralph Martin

Studiedag Nieuwe Evangelisatie
Maandag 19 februari 2018 te Heiloo
Spreker: Dr. Ralph Martin
– Evangelisatie en Nieuwe Evangelisatie: Waarom eigenlijk?
– Theologische verwarring die de evangelisatie ondermijnt;
– Het verband tussen heiligheid en evangelisatie;
– Orthodoxie is niet genoeg: we moeten “met kracht uit den hoge zijn toegerust.”

Dr. Ralph Martin is professor aan het Sacred Heart Major Seminary in Detroit, tevens directeur van de studieprogramma’s Nieuwe Evangelisatie. Verder is hij als adviseur verbonden aan de Pauselijke Raad van de Nieuwe Evangelisatie en in 2012 door paus Benedictus benoemd als “expert” bij de bisschoppensynode over de nieuwe evangelisatie. Hij heeft vele boeken gepubliceerd en is directeur van de organisatie Renewal Ministries.