Investituur 2017 — Ridderorde van Het Heilig Graf van Jeruzalem

Afgelopen weekend hebben we de investituur van onze vrienden meegemaakt: Frank Hage, Marjo van Helvert en Phil Boessen. Ze werden Edelvrouw en Ridders van Het Heilig Graf van Jerusalem. We hebben de Heilige Mis gevierd, een lekkere maaltijd samen, en mooie gesprekjes gehad met veel van de aanwezigen.  Het voorbeeld van de Ridders en Edelvrouwen en hun goed werk binnen de Kerk in Nederland en het Heilige Land is een vertroosting voor iedereen!  Ze zijn beschermers van het Heilige Land en ze helpen mee met anderen die willen onze medechristenen ondersteunen die in het Heilige land wonen. Onze Lieve Heer blijft aanwezig in Zijn Heilige Land dankzij de Ridderorde.  Door de Ridders zijn er veel scholen en ziekenhuizen die opgericht werden om de Islamitische en Christenen samen te leven en werken. Laat ons blijven bidden voor de Ridderorde en iedereen die zij helpen vooral degene die veel lijden ondergaan voor het Geloof.